Mikkel Holm Sørensen Stifter og adm. direktør for /Kl.7 - nudging2017PhD, stifter og direktør for /KL.7

Mit Manhattan Project Moment. Da adfærdsdesign blev voksen. 

Jeg har altid afvist, at adfærdsdesign skulle have særlige etiske forpligtelser. Men så fik jeg et slagt Manhattan Project Moment, hvor jeg erkendte, at adfærdsvidenskab rummer store risici for manipulation, og at vi som branche bør bidrage til at mindske misbrug. Jeg synes, at vi skal diskutere hvilke opgaver, vi vælger at løse og hvilke indsigter, vi vælger at anvende. I mit oplæg vil jeg fortælle om egne erkendelser og erfaringer, samt løfte sløret for, hvordan vi i /KL.7 vurderer opgaver og adfærdsprincipper etisk. Intet etisk er absolut eller enkelt, men værdi-parametre og beslutningsteori kan afhjælpe fagligt tunnelsyn og betragte løsninger i bedre perspektiv.

Mikkeh Holm Sørensen, PhD, stifter og direktør i /Kl.7. Mikkel er en af landets mest erfarne adfærdsrådgivere, og vil i oplægget trække på hans erfaringer som praktiker og sin oprindelige uddannelse som filosof.